1 מקלפים את הבצלים, ומיישרים את תחתיתם כך שיוכלו לעמוד בסיר. מרוקנים את פנים הבצל מלמעלה בעזרת כף הפריזיאן, ומשאירים את הדפנות של הבצל דקות אבל לא דקיקות (את מה שהוצאנו מהבצל לא זורקים. נשתמש בו לרוטב). מבשלים את הבצלים המרוקנים במים רותחים כ-5 דקות, לריכוך.
2 מערבבים את חומרי המילוי, וממלאים את הבצלים.
3 קוצצים את ליבות הבצל שרוקנו ומטגנים בסיר גדול. מוסיפים יין ופטרוזיליה ומתבלים בקינמון, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה.
4 מוסיפים את הבצלים הממולאים לרוטב ומבשלים על אש קטנה כ-30 דקות. מגישים עם פירה או תפוח אדמה אפוי.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!