מתכונים לפסח
קינוחים לפסח
עוגות לפסח
1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מקציפים במיקסר ביצים וסוכר לתערובת תפוחה.
3 מוסיפים את השמן ואת הווניל וממשיכים להקציף.
עוגת קוקוס ולימון לפסח - בצאתה מהתנור | צילום:
נופר צור, mako אוכל
יש מספיק לכולם | צילום:
נופר צור, mako אוכל
4 מורידים מעט את מהירות המיקסר ומוסיפים מלח, קוקוס, אבקת אפייה ושקדים טחונים. מערבבים.
5 מוסיפים קליפת לימון ומיץ לימון ומערבבים.
6 מעבירים את בלילת העוגה לתבנית ומפזרים שקדים פרוסים מעל.
זה קצת קטן, אבל נתחיל בזה | צילום:
נופר צור, mako אוכל
7 אופים כ-40 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו.
8 מקשטים באבקת סוכר, מצננים ומגישים.
** את הלימון (מיץ וקליפה) אפשר להחליף בתפוז.