
בראוניז פרווה כשרים לפסחבראוניז הם מהקינוחים שיותר קל להתאים לגרסה כשרה לפסח, ובכל זאת - כאלה נימוחים ומטריפים לא יוצאים לנו הרבה. זמן עבודה 10 דקות, ורבע שעה אחרי זה אתם כבר יכולים להתחיל לחפור בכפית![]() צילום: רעות זומר, Cookstock חומרי גלם לבישול ואפייה |
המצרכים :לתבנית 20X20 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות. 2ממיסים בקערה בינונית את השוקולד המריר עם השמן. 3מוסיפים סוכרים, מלח וביצים וטורפים למסה אחידה. 4מוסיפים קמח ושוקולד צ'יפס ומקפלים לתערובת אחידה. 5מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את הבלילה. 6אופים כ-15 דקות, עד שהבראוניז יציבים מלמעלה ועדיין רכים מבפנים. ** לבראוניז ישרים ויפים מומלץ לצנן 6 שעות במקרר או שעתיים במקפיא לפני החיתוך. בראוניז פרווה לפסח|צילום: רעות זומר, Cookstock חומרי גלם לבישול ואפייההמתכון באדיבות רעות זומר מ-Cookstock, חומרי גלם איכותיים לבישול ואפייה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |