מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

בראוניז פרווה כשרים לפסח

בראוניז הם מהקינוחים שיותר קל להתאים לגרסה כשרה לפסח, ובכל זאת - כאלה נימוחים ומטריפים לא יוצאים לנו הרבה. זמן עבודה 10 דקות, ורבע שעה אחרי זה אתם כבר יכולים להתחיל לחפור בכפית

|Cookstock חומרי גלם לבישול ואפייה| פורסם20:57
בראוניז פרווה כשרים לפסח (צילום: רעות זומר, Cookstock חומרי גלם לבישול ואפייה)
צילום: רעות זומר, Cookstock חומרי גלם לבישול ואפייה

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לתבנית 20X20 ס"מ:

  • 175 גרם שוקולד מריר
  • חצי כוס + 2 כפות (125 גרם) שמן
  • 100 גרם (חצי כוס) סוכר לבן
  • 100 גרם (חצי כוס) סוכר חום כהה
  • חצי כפית מלח רגיל או מלדון
  • 3 ביצים L
  • 105 גרם (שלושת רבעי כוס) קמח ללא גלוטן רב תכליתי
  • 80 גרם שוקולד צ'יפס
  • 10 גרם (כף) קקאו איכותי

אופן ההכנה:

קינוחים לפסח

מתכונים לפסח

עוד בראוניז כשרים לפסח

1מחממים תנור ל-190 מעלות.

2ממיסים בקערה בינונית את השוקולד המריר עם השמן.

3מוסיפים סוכרים, מלח וביצים וטורפים למסה אחידה.

4מוסיפים קמח ושוקולד צ'יפס ומקפלים לתערובת אחידה.

5מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את הבלילה.

6אופים כ-15 דקות, עד שהבראוניז יציבים מלמעלה ועדיין רכים מבפנים.

** לבראוניז ישרים ויפים מומלץ לצנן 6 שעות במקרר או שעתיים במקפיא לפני החיתוך.

בראוניז פרווה לפסחבראוניז פרווה לפסח|צילום: רעות זומר, Cookstock חומרי גלם לבישול ואפייה

המתכון באדיבות רעות זומר מ-Cookstock, חומרי גלם איכותיים לבישול ואפייה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il