עוגת תפוחים ושקדים לפסחתשמעו, לא רק שהעוגה הזאת הכי אחת מעוגות התפוחים הכי שוות שיש, בנוסף להכל היא גם פרווה, כך שתוכלו לשלוף אותה בגאווה מיד אחרי ארוחת החג, כדי שכל האורחים שלכם יוכלו ליהנות ממנה. לזה אנחנו קוראים חג שמח
צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :תבנית מרובעת 30*30:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה. 2 טורפים היטב בקערה את הביצים והסוכר כ-3-4 דקות לקבלת תערובת מעט תפוחה ובהירה. 3 מוסיפים שמן ותמצית וניל ומערבבים היטב. 4 מוסיפים את אבקת השקדים, שני סוגי הקמחים, אבקת האפייה והמלח ומערבבים שוב. 5 מוסיפים חלב ומערבבים היטב. 6 מעבירים את התערובת לתבנית ומסדרים מעל את פרוסות התפוחים (הם ישקעו במהלך האפייה וזה בסדר). 7 מפזרים את גפרורי השקדים וסוכר הווניל מעל העוגה. 8 אופים כ-35 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא ללא פירורים עליו. 9 מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה נשמרת כשהיא עטופה היטב במקרר כשלושה ימים. לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה |