קציצות עוף עם חומוס וירקותקציצות הן אומנם מנה ביתית, אבל מצד שני - כשמכינים אותן כמו שצריך, עם תיבול מדויק ותוספות מעניינות, הן יכולות לשמש יופי של עיקרית לליל הסדר. רוצים להיות בטוחים שהמתכון אמין וטוב? לכו על מתכון של פסקל
צילום: פסקל פרץ-רובין, האתר הקולינרי של פסקל |
המצרכים (6 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 לשים את כל חומרי הקציצות בקערה עד לקבלת עיסה אחידה. יוצרים קציצות בגודל 3-4 ס"מ ומסדרים על מגש. 2 מחממים שמן בסיר רחב ושטוח, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לגוון זהבהב. מוסיפים את השום הכתוש ורסק העגבניות ומערבבים. >> מתכונים לפסח >> לפורטל הקולינרי של פסקל פרץ רובין 3 מוסיפים חצי כוס מים ואת התבלינים ומערבבים. מוסיפים את שאר הנוזלים, מכסים ומביאים לרתיחה. 4 מוסיפים את כדורי העוף וגרגירי החומוס המסוננים ומבשלים על להבה נמוכה 30 דקות. >> והנה עוד עיקריות מומלצות לפסח 5 מוסיפים את הדלעת והמנגולד ומבשלים עוד 30-40 דקות. טועמים ומתקנים תיבול. |