טורטיות כשרות לפסחאם חשבתם שבפסח תיאלצו להיפרד לשלום מהטורטיות שאתם אוהבים, צדקתם רק באופן חלקי: מהטורטיות הרגילות אומנם תצטרכו להיפרד אם אתם שומרים כשרות, אבל הטורטיות הכשרות לפסח שתכינו לבד (ממש בקלות) מעולות לא פחות
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 03/04/23 10:20
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :ל-8-10 טורטיות:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל המרכיבים היטב (אפשר במיקסר) ומעבירים דרך מסננת. 2 משמנים מעט מאוד מחבת ומחממים על אש בינונית. שופכים מהבלילה שכבה דקיקה ומטגנים עד שהצד העליון יבש לגמרי. מוציאים לצלחת (בלי להפוך). 3. ממשיכים כך עם שאר הבלילה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** אם מכינים טורטיות עבות יותר יש לטגן אותן משני הצדדים. |