>> כל הקינוחים לפסח
>> כל המתכונים לפסח
1 מקציפים את הביצים והסוכר במיקסר עם וו גיטרה.
2 בנפרד, ממיסים את החמאה והשוקולד המריר. מוסיפים לתערובת הביצים והסוכר.
3 בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים: קקאו, קורנפלור, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים את החומרים היבשים למסה באופן הדרגתי.
ככה הן נראות בבייקרי. שמישהו כבר יארגן לנו קופסה | צילום:
עידית בן עוליאל, בייקרי
4 מוסיפים את השוקולד הקצוץ וממשיכים לערבב (עדיין במיקסר עם וו גיטרה) עד לקבלת תערובת אחידה.
5 משטחים את התערובת בתבנית מרובעת ומקפיאים. התערובת צריכה להגיע לעובי של 2 ס"מ.
6 מוציאים מהמקפיא, חותכים לקוביות של 2 ס"מ ומסדרים באופן מרווח על נייר אפייה.
7 אופים בתנור שחומם ל-160 מעלות כ-10 דקות. בסיום האפייה העוגיות עדיין רכות במרכזן. יש לתת להן להתקרר לפני שמנתקים אותן מהתבנית.