
מאפינס תירס לפסחמי שחושב שבפסח אי אפשר ליהנות ממאפינס מעולים – הגיע הזמן שיחשב מסלול מחדש. קצת קמח תירס, קצת קמח תפוח אדמה וקצת שקדים טחונים והסתדרתם על מאפינס תירס שיוציאו לכולם את העיניים (בקטע טוב) |
המצרכים :ל-12 מאפינס:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה את המרכיבים לפי הסדר, עד לקבלת תערובת אחידה. 3משמנים תבנית שקעים ויוצקים פנימה את הבלילה. לא ממלאים את השקעים עד למעלה אלא רק עד שלושה רבעים מגובהם. 4אופים 20-25 דקות, או עד הזהבה. מאפינס תירס. כן כן, זה כשר לפסח|צילום: יעל קצב, mako אוכל מאפינס תירס לפסח|צילום: יעל קצב, mako אוכללעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון וחג שמח! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |