מצה בריי מתוקה של עדיקושמצה בריי זה תמיד טעים - עם גבינות, בלי גבינות, עם סוכר, בלי סוכר, לתערובת המצות הרטובות והביצים יש את הקסם שלה. אבל המצה בריי הזאת? היא לא סתם טעימה, היא פשוט עונג צרוף (ותודה לשמנת המתוקה ולקינמון)
עדי קלינגהופר
| אוכל טוב, mako
| פורסם 05/04/23 07:13
צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 שוברים את המצות לחתיכות קטנות ושמים בקערה. 2 מוסיפים חלב, סוכר וקינמון ומניחים ל-10 דקות, כדי לתת למצות להתרכך. 3 מוסיפים ביצים ושמנת מתוקה ומערבבים. 4 ממיסים את החמאה במחבת מעל להבה נמוכה. 5 שופכים פנימה את בלילת המצות ומטגנים כמו חביתה מקושקשת. מערבבים כל הזמן עד לקבלת צבע זהוב. לבלוג של עדי - עדיקוש מצה בריי מתוקה של עדיקוש | צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako** אפשר לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה ולהוסיף אגוזים, מייפל ו/או פירות. |