המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית 20 על 20 ס"מ. 2 קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים שמן קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל או על סיר אדים כפול (בן מארי) עד שהכל נמס והתערובת אחידה. 3 מוסיפים סוכר ומלח וטורפים היטב עד שהם נטמעים בתערובת. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו (מערבבים בין לבין). 4 מוסיפים קורנפלור ואבקת שקדים וטורפים היטב עד לקבלת בלילה אחידה. יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 5 קוצצים גס את אגוזי המלך ואגוזי הפקאן ומפזרים בנדיבות מלמעלה. מפזרים גם את גרעיני החמניות, גרעיני הדלעת, השומשום והשוקולד הקצוץ בשכבה אחידה. 6 אופים 18-25 דקות או עד שהבראוניז תפוחים ויציבים בשוליים אך עדיין מעט רכים במרכז. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר. 7 חותכים לריבועים ומגישים בטמפרטורת החדר. הערות: * הבראוניז הכשרים לפסח יישמרו בכלי סגור במקרר עד שבוע. * אפשר להשתמש בכל סוג של אגוזים וגרעינים שאוהבים. * לגרסה חלבית אפשר להחליף את שמן הקוקוס ב-150 גרם חמאה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |