סופלה כשר לפסחקינוח תפוזי אוורירי וקציפתי, שמשאיר את הבטן קלילה ושמחה![]()
צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות ומניחים במרכזו תבנית תנור ריקה. 2 מרססים את התבניות האישיות בתרסיס השמן, מאבקים באבקת סוכר ומנערים כך שהסוכר יכסה גם את הדפנות. הופכים כדי להיפטר מהעודפים. 3 ממיסים בסיר קטן את החמאה יחד עם הסוכר, האגוזים, החלב, קליפת התפוז והמיץ. מערבבים עד שהתערובת מתחילה לבעבע. 4 מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים במרץ עד שמסמיך מעט. 5 מצננים מעט ומערבבים פנימה את החלמונים. 6 מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה, מקפלים בעדינות לתוך תערובת החלב, ויוצקים לתבניות האישיות. 7 אופים כ- 20 דקות, עד שהסופלה תופח ומשחים, בוזקים אבקת סוכר ומגישים מיד.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |