המצרכים (20 מנות):
לציפוי
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-160 מעלות. 2 ממיסים שוקולד וחמאה על בן מארי. 3 בעזרת מטרפה מקציפים ביצים וסוכר לתערובת תפוחה והבהירה. 4 בקערה נפרדת מערבבים: פרג טחון, שקד טחון, מלח, קורנפלור. 5 מוסיפים לביצים המוקצפות את תערובת השוקולד המומס, במהירות נמוכה. 6 מקפלים בעדינות את היבשים. 7 מוסיפים תמצית וניל וברנדי ומערבבים עד לאחידות. 8 אופים כ- 35-40 דקות. 9 להכנת הציפוי מביאים שמנת לרתיחה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים לתערובת חלקה. 10 שופכים את הציפוי על העוגה לאחר שהתקררה. >> לעוד קינוחים מומלצים לארוחת החג |