עוגת תפוזים כשרה לפסחעוגה בחושה כשרה לפסח, נימוחה, מרציפנית ומזכירה במרקמה עוגת סולת![]()
צילום: דניה ויינר, על השולחן
|
חשוב: העוגה נוטה להתפרק בגלל מרקמה הרך. מומלץ לאפות אותה בתבנית סיליקון, כדי להקל על החילוץ. כמו כן רצוי להעביר אותה פעם אחת בלבד מתבנית האפייה לצלחת ולכסות בניילון נצמד, שלא תתייבש. המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית. 2 מקציפים ביצים עם סוכר 8-6 דקות לתערובת תפוחה מאוד ובהירה. מוסיפים קליפת תפוז, מיץ תפוזים, שמן ושקדים טחונים ומקפלים בעדינות לבלילה אחידה. יוצקים לתבנית. 3 אופים 50-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |