המצרכים :
לציפוי:
לגאנאש שוקולד לבן:
אופן ההכנה:1 בקערת מיקסר עם וו לישה מערבלים את הקמח, הסוכר, השמן, החלמונים, הביצים, החלב והברנדי כ-5 דקות. 2 מוסיפים את קליפת התפוז והמלח, ומערבלים דקה נוספת. 3 מקמחים מעט את הידיים ומעבירים את הבצק לקערה מקומחת קלות. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשלוש שעות עד להכפלת הנפח. 4 לאחר התפיחה מעבירים את הבצק למשטח מקומח. לשים מעט ומרדדים לעובי 2 ס"מ. בעזרת קורצן קורצים עיגולים בקוטר כ-2-3 ס"מ ומניחים להתפחה נוספת כשהם מכוסים בניילון נצמד או במגבת לכ-60 דקות. 5 מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים כדקה מכל צד. מוציאים לנייר סופג, טובלים בסוכר וקינמון מעורבבים ביחד ומניחים בצד. 6 מכינים את הגאנאש: ממיסים במיקרו את השוקולד הלבן והשמנת, מערבבים היטב ומעבירים למקרר ל-5 שעות לפחות לקירור. מוציאים מהמקרר ,מכניסים לקערת המערבל, מוסיפים את הפודינג ומקציפים עד לקבלת קרם רך ויציב. 7 בעזרת שקית זילוף מזלפים את הקרם לסופגניות. אם רוצים אפשר לקשט בפירות יער ובעלי נענע. >> לכל המתכונים לסופגניות>> לכל המתכונים ללביבות>> לכל המתכונים לחנוכה |