מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
סופגניות של פעם

לביבות תפוחי אדמה של אהרוני

אחרי כמעט שבוע שלם של לטקס, השדרוג של אהרוני בא לנו בול: הפעם לא מגררים את תפוחי האדמה אלא מבשלים אותם לפירה, ומשם ממשיכים. איזה יופי של מתכון

|מגזין שופרסל| פורסם07:14
לביבות תפוחי אדמה של אהרוני (צילום: Tatiana Volgutova, ShutterStock)
צילום: Tatiana Volgutova, ShutterStock

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 6 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
  • גביע יוגורט
  • 2 ביצים
  • כוס ורבע חלב
  • כוס וחצי קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מעט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד שהם רכים (כחצי שעה, תלוי בגודל הקוביות). מסננים היטב, ומועכים לפירה.

2מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.

3משמנים מחבת טפלון (רגילה או שקעים) ומחממים מעל להבה בינונית.

4יוצקים מהתערובת למחבת (אפשר בעזרת מצקת למרק) ומטגנים 3-4 דקות מכל צד.

כל מתכוני הלביבות

הערות וטיפים

** אפשר לצקת את התערובת על עלי מרווה שלמים, ולקבל לביבות מקושטות.

** אפשר להוסיף לתערובת שלושת רבעי כוס גבינת פרמזן מגוררת דק.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il