לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד שהם רכים (כחצי שעה, תלוי בגודל הקוביות). מסננים היטב, ומועכים לפירה.
2 מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
3 משמנים מחבת טפלון (רגילה או שקעים) ומחממים מעל להבה בינונית.
4 יוצקים מהתערובת למחבת (אפשר בעזרת מצקת למרק) ומטגנים 3-4 דקות מכל צד.
כל מתכוני הלביבות
View this post on Instagram A post shared by Israel Aharoni (@aharoni)
A post shared by Israel Aharoni (@aharoni)
הערות וטיפים
** אפשר לצקת את התערובת על עלי מרווה שלמים, ולקבל לביבות מקושטות.
** אפשר להוסיף לתערובת שלושת רבעי כוס גבינת פרמזן מגוררת דק.
פתח הכל סגור הכל