1 מבשלים בסיר עם מים את הכרישה ואת הבצל עד לריכוך.
2 מסננים אותם, מעבירים למעבד מזון עם להב פלדה, וטוחנים עד לקבלת תערובת ללא גושים. מעבירים לקערה ומצננים מעט.
3 מוסיפים לתערובת את הביצים ואת שיבולת השועל ומתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מתכונים לסופגניות
מתכונים ללביבות
4 יוצרים מהתערובת כדורים בינוניים, ומשטחים אותם מעט בין הידיים (הבלילה אמורה להיות רכה אבל יציבה מספיק, אם יש צורך - מוסיפים עוד שיבולת שועל עד שאפשר ליצור ממנה כדורים).
5 מחממים שמן במחבת טפלון רחבה (טיגון חצי עמוק).
6 מטגנים את הלביבות 2-3 דקות מכל צד עד שהן מקבלות צבע שחום.
7 מניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג.