לביבות סלק ומוצרלהורודות וטעימות עם חוטי גבינה נמתחים. אחרי כל הלביבות הקבועות של החג - שכבודן במקומן מונח והיו טעימות מאוד - ככה תוכלו להכין בכלום עבודה לביבות סלק מהממות ולהפתיע את כולם בהדלקה האחרונה לחג |
המצרכים :ל-15 לביבות קטנות:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים את המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה. 2 בעזרת כפות הידיים מעצבים ומלבבים את הלביבות בגודל שרוצים. 3 מחממים מחבת, ממיסים כף חמאה ומניחים את הלביבות. צורבים כל 2-3 דקות מכל צד. * מומלץ להגיש לצד שמנת חמוצה ועירית קצוצה לביבות סלק ומוצרלה | צילום: יעל קצב, mako אוכלעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון! |