לביבה משפחתית בתנורלא רק שלא צריך לחמם שמן במחבת בשביל הלביבות האלה, גם לא צריך ללבב אותן אחת אחת. ככה מכינים דף לביבה ענקי אחד, שאפשר ומומלץ להגיש עם מגוון רחב של תוספות. השנה נותנים ללביבות לעבוד אצלנו |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-190 מעלות. 2 מגררים את תפוחי האדמה והבצל בחלק הגס של הפומפייה ומעבירים לקערה. 3 מוסיפים עירית, שמן זית, מלח, פלפל שחור, קמח ומים ומערבבים עד לקבלת בלילה נוזלית. 4 מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת נייר אפייה ומשטחים בצורה אחידה. אל תחששו מזה שהבלילה נוזלית, המים יתאדו באפייה. 5 אופים 45 דקות, עד הזהבה. 6 מוציאים את הלביבה מהתנור ומקשטים בשמנת, עגבניות שרי, פטרוזיליה, עירית, בצל סגול או כל תוספת שבא לכם. פורסים ואוכלים. עוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה לביבה אחת לכל המשפחה | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |