1 מנקים את גבעולי הפרסה כך שישארו ללא עלים ירוקים וללא השורש. שוטפים היטב.
2 קוצצים לעיגולים ברוחב חצי ס"מ בערך.
3 מטגנים עם החמאה מבלי להשחים את הפרסה. מוסיפים מים עד שהפרסה מכוסה לחלוטין ומבשלים על אש קטנה עד שהפרסה מתרככת.
4 מניחים את הפרסה המטוגנת במסננת ומניחים לה להתקרר ולהגיר נוזלים.
5 לאחר הסינון מוסיפים לפרסה את הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל ויוצרים מהתערובת קציצות.
6 מטגנים בשמן עמוק (רצוי בשמן חמניות).
המתכון באדיבות רביבה וסיליה קניון G צמרת תל אביב
>> לכל מתכוני הסופגניות
>> לכל מתכוני הלביבות
>> כל המתכונים שלנו לחנוכה