1 מערבבים היטב בקערה את כל חומרי הבצק עד לקבלת בלילה אחידה.
2 מחממים סיר עם שמן ומחכים שיגיע לחום בינוני.
3 לוקחים מעט מהבלילה בעזרת שתי כפות משומנות ומעבירים לסיר עם השמן. מטגנים בכל פעם 5 סופגניות קטנות בלבד (כדי שיהיה להן מקום והטמפרטורה של השמן לא תרד בבת אחת).
4 מטגנים כ-5 דקות ולא מתפתים להוציא לפני (אם הן משתזפות מהר ולא עשויות מבפנים, כנראה הלהבה גבוהה מדי והשמן חם מדי).
5 מוציאים בעזרת כף מחוררת לכלי עם נייר סופג. מגישים עם ריבה ו/או מצפים בסוכר או אבקת סוכר.
* רוצים סופגניות בעלות מראה אחיד ומושלם? ותרו על הכפות והשתמשו בכף גלידה משומנת לנטילת הבלילה והטלתה לשמן.
>> עוד מתכונים שווים עם יוגורט