המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1 מביאים את המים לרתיחה חזקה. שמים קמח וקורט מלח בקערה, יוצקים את המים מעל ומערבבים בכף רק עד לקבלת בצק. מצננים קלות. 2 מעבירים את הבצק בעודו חמים לשק זילוף רב פעמי או לשקית זילוף כפולה עם צנתר של כ-14 מ"מ. 3 מחממים שמן לטיגון עמוק, עד שקיסם הנטבל בשמן יוצר בועות סביבו (180 מעלות). מכינים בהישג יד צלחת מרופדת בנייר סופג. 4 מזלפים בלחיצה חזקה רצועות של 10-15 ס"מ לתוך השמן הרותח, וחותכים למקטעים בעזרת מספריים. מטגנים 2 דקות מכל צד על להזהבה יפה. מעבירים בכף מחוררת לצלחת וחוזרים על הפעולה עם יתרת כמות הבצק. 4 מגלגלים את הצ'ורוס בסוכר, טובלים בנוטלה ואוכלים מיד. * כדי להימנע מהתזה מסיבית של שמן אפשר לזלף את הצ'ורוס על נייר אפייה משומן, ואז להפוך אותם בזהירות לתוך השמן החם. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות |