סופגניות סינבוןתסמכו על יעל קצב שתדע להביא את טרנד הסינבון לחנוכה בדרך הכי טעימה שיש: סופגניות סינבון! לא סתם ציפוי סוכר וקינמון, גם מילוי מהמם כמו זיגוג של סינבון באריזה קטנה ומתוקה. חד משמעית, ככה מנצחים את חנוכה |
המצרכים :ל-15 סופגניות:
לטיגון:
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבצק: לשים בקערת מיקסר את כל מרכיבי הבצק במשך 5 דקות עד לקבלת בצק חלק. משמנים מעט את הבצק, מכסים ומניחים להתפחה עד הכפלת הנפח (זה לוקח בערך כשעה וחצי- שעתיים). 2 לאחר שהבצק הכפיל את גודלו מרדדים אותו בעדינות על משטח עבודה מקומח לעובי של 1-2 סנטימטרים. קורצים עיגולים בקוטר של 5-6 ס"מ ויוצרים כדורים. מניחים את הריבועים על יריעות של נייר אפייה ומכסים במגבת למשך 20-30 דקות להתפחה נוספת. סופגניות סינבון של יעל קצב | צילום: יעל קצב, mako אוכל 3 אחרי שהסופגניות תפחו, מחממים בסיר שמן ל-160 מעלות. מטגנים כל סופגנייה משני הצדדים עד להזהבה (בערך 3 דקות מכל צד).
5 מעבירים את המילוי לשקית זילוף. מחוררים את הסופגניות (אפשר להיעזר בצנתר/סכין/קשית) וממלאים את הסופגניות בקרם. 6 מערבבים בצלחת עמוקה סוכר וקינמון וטובלים בה כל סופגנייה. סופגניות סינבון | צילום: יעל קצב, mako אוכלעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון! |