לביבות בטוסטר לחיץאחרי חמש הדלקות נרות שלמות לא רק שנמאס לנו לטגן, אפילו לאפות לביבות כבר אין לנו כוח. זה הזמן לשלוף את נשק יום הדין: לביבות בטוסטר, בלי טיפת אחת של שמן |
המצרכים :לכ-20 לביבות:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מגררים בפומפייה את תפוחי האדמה, הבטטה והבצל. 2 סוחטים את הנוזלים מהירקות המגוררים בעזרת מסננת או בין כפות הידיים. 3 מוסיפים ביצים, קמח תופח, מלח ופלפל שחור ומערבבים עד לאיחוד. 4 מרפדים את הטוסטר בנייר אפייה, יוצקים כמה כפות מהבלילה וסוגרים ל-5-10 דקות (תלוי בטוסטר). חוזרים על הפעולות עד שמסתיימת התערובת. 5 מגישים עם שמנת חמוצה ובצל ירוק. לביבות בטוסטר. ככה זה עובד | צילום: יעל קצב, mako אוכל לביבות בטוסטר. אפס שמן | צילום: יעל קצב, mako אוכלעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון! |