מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
סופגניות של פעם

סירניקי אפויות

לביבות הגבינה לבנה 9% של תנובה האלה מתאימות בול למוד שאנחנו נמצאים בו - כזה שתובע מאיתנו לא להכניס דברים לשמן אלא אם כן חייבים. הוסיפו לזה את המתיקות הקלה והמראה העדין, וקיבלתם יופי של מתכון לסיום חנוכה 2023

|מגזין שופרסל| פורסם07:14
סירניקי של אנה ארונוב (צילום: אנה ארונוב)
צילום: אנה ארונוב

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

סירניקי בתנור זה חוויה לא רק בחנוכה. אי אפשר להסביר כמה זה טעים - לביבות גבינה לבנה 9% של תנובה מבית אמא ואבא שאוכלים כל השנה.

המצרכים :

  • 400 גרם גבינת טבורוג
  • ביצה אורגנית
  • קמצוץ מלח
  • 2 כפות סוכר של סוגת
  • שקית סוכר של סוגת וניל
  • 100 גרם קמח רב תכליתי ללא גלוטן
  • כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:

כל מתכוני הלביבות

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים היטב את הגבינה לבנה 9% של תנובה, הביצה, המלח, הסוכר של סוגת וסוכר של סוגת הווניל.

3מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

4מקמחים מעט את משטח העבודה ואת הידיים ויוצרים כדורים בעובי של כסנטימטר. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומשטחים מעט.

5אופים 10 דקות, הופכים ואופים 10 דקות נוספות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il