מיני צ'ורוס פרמזן ופלפל שחורצ'ורוס עם קינמון זה טעים, צ'ורוס בשוקולד זה נהדר, אבל צ'ורוס מלוח, עם פלפל שחור וגבינת פרמזן? זה כבר תענוג בסדר גודל אחר. אז מה אתם אומרים, מוכנים לגלות את עולם הצ'ורוס מחדש?
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :לבצק:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים בקלחת חמאה, מים, מלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה על להבה נמוכה. 2 מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות בכף עץ, עד לקבלת בצק אחיד. ממשיכים לערבב מעל הלהבה הנמוכה עוד דקה. 3 מעבירים את הבצק לקערת המיקסר, מחברים וו גיטרה ומפעילים על מהירות נמוכה למשך כ-10 דקות, או עד שהבצק מתקרר. במהלך הזמן הזה מוסיפים את הביצים אחת אחת (מחכים שהביצה הקודמת תיטמע בבצק ורק אז מוסיפים עוד אחת). 4 ממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד וגמיש, ומוסיפים את הפרמזן המגוררת. מערבבים עד שהיא נטמעת בבצק. 5 מחממים שמן בסיר רחב לטמפרטורה של 175-180 מעלות. 6 מעבירים את בלילת הצ׳ורוס לשקית זילוף עם צנתר עגול. 7 כשהשמן חם מזלפים לסיר עיגולים קטנים של צ'ורוס (כדאי להיעזר במספריים או סכין). מטגנים עד הזהבה ומוציאים לצלחת עם נייר סופג. 8 מסדרים את כל כדורי הצ׳ורוס בצלחת הגשה, מפזרים מעל פרמזן ופטרוזיליה קצוצה ומגישים עם שמנת חמוצה. מיני צ'ורוס מלוח | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש ** מומלץ לטגן את הצ'ורוס צמוד ככל האפשר להגשה. |