
מיני צ'ורוס פרמזן ופלפל שחורצ'ורוס עם קינמון זה טעים, צ'ורוס בשוקולד זה נהדר, אבל צ'ורוס מלוח, עם פלפל שחור וגבינת פרמזן? זה כבר תענוג בסדר גודל אחר. אז מה אתם אומרים, מוכנים לגלות את עולם הצ'ורוס מחדש?![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :לבצק:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים בקלחת (חמאה (יוצא הכי טוב עם חמאה מובחרת של תנובה, מים, מלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה על להבה נמוכה. 2מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות בכף עץ, עד לקבלת בצק אחיד. ממשיכים לערבב מעל הלהבה הנמוכה עוד דקה. 3מעבירים את הבצק לקערת המיקסר, מחברים וו גיטרה ומפעילים על מהירות נמוכה למשך כ-10 דקות, או עד שהבצק מתקרר. במהלך הזמן הזה מוסיפים את הביצים אחת אחת (מחכים שהביצה הקודמת תיטמע בבצק ורק אז מוסיפים עוד אחת). 4ממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד וגמיש, ומוסיפים את הפרמזן המגוררת. מערבבים עד שהיא נטמעת בבצק. 5מחממים שמן בסיר רחב לטמפרטורה של 175-180 מעלות. 6מעבירים את בלילת הצ׳ורוס לשקית זילוף עם צנתר עגול. 7כשהשמן חם מזלפים לסיר עיגולים קטנים של צ'ורוס (כדאי להיעזר במספריים או סכין). מטגנים עד הזהבה ומוציאים לצלחת עם נייר סופג. 8מסדרים את כל כדורי הצ׳ורוס בצלחת הגשה, מפזרים מעל פרמזן ופטרוזיליה קצוצה ומגישים עם שמנת חמוצה. מיני צ'ורוס מלוח|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש ** מומלץ לטגן את הצ'ורוס צמוד ככל האפשר להגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |