סופגניות אשל ממולאות בשוקולדאין חנוכה בלי סופגניות אשל: הן טעימות, קלות ותמיד מצליחות. נכון שהן מספיק טובות בפני עצמן, אבל כיאה לחג הניסים - למה לא למלא אותן בשוקולד. מתעצלים לזלף? אפשר גם פשוט לטבול |
המצרכים :ל-30 סופגניות ביס:
למילוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל המצרכים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה. אם יש מעט גושים - זה בסדר, ואם אתם מרגישים שחסרים לכם מעט נוזלים - הוסיפו 2 כפות חלב. 2 מחממים שמן בסיר. כשהשמן חם (שימו לב שהשמן לא חם מדי - אחרת הסופגניות יהיו מוכנות רק מבחוץ) יוצרים בעזרת 2 כפות (באחת מחזיקים בלילה ועם השנייה מורידים אותה לתוך השמן. השתדלו לעבוד יחסית קרוב לשמן) עיגולי בצק ומכניסים אותם לטיגון ל-2 דקות מכל צד. לרוב הסופגניות מתהפכות לבד, במידה ולא - אפשר לעזור להן בעזרת מזלג. מעבירים את הסופגניות המוכנות לצלחת מרופדת בנייר סופג. 3 מכינים את המילוי: מניחים בקערה שוקולד ושמנת מתוקה, וממיסים בפולסים במיקרו עד להמסה. מעבירים לשקית זילוף וממלאים את הסופגניות בשוקולד. 4 מפזרים אבקת סוכר מעל הסופגניות ומקשטים בעדשים, סוכריות או כל תוספת שאוהבים. בתיאבון! סופגניות אשל ממולאות בשוקולד | צילום: יעל קצב, mako אוכלעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה *לא חייבים למלא את הסופגניות בשוקולד, אפשר גם רק לטבול אותן (כמו בסרטון). |