ספינג' של דודה אורנה הכי אוורירי בעולםמרקם אוורירי יותר מהספינג' של דודה אורנה תמצאו כנראה רק בעננים. הסוד: קיפול של הבצק ולא פחות משלוש התפחות של שעה כל אחת. היתרון: אפילו לא צריך מיקסר |
המצרכים :לכ-30 יחידות ספינג':
לטיגון והגשה:
אופן ההכנה:1 מכניסים את כל המצרכים לפי הסדר לקערה ומערבבים בעזרת כפות הידיים במעין תנועות קיפול, שמכניסות לבצק אוויר (ראו בסרטון). ממשיכים עד לקבלת בצק אחיד ויחסית דליל. 2 מתפיחים כשעה, ומערבבים שוב בעוצמה באותו אופן כדי להכניס לבצק עוד אוויר. מתפיחים שעה וחוזרים על הפעולה, וכך פעם נוספת (בסך הכל שלוש התפחות). 3 מחממים שמן בסיר. 4 מרטיבים את הידיים ותולשים חתיכת בצק. יוצרים חור במרכז ומכניסים בזהירות לשמן החם. 5 מטגנים כשתי דקות מכל צד, מוציאים וטובלים בסוכר. עוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה ספינג' מפוצץ באוויר | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |