סופגניות משני מרכיביםמחפשים לדפוק את המערכת? שמעו את זה: כדי להכין סופגניות בבית כל מה שאתם צריכים זה מעדן חלב וקמח. מערבבים אותם יחד, זורקים חתיכות לשמן החם ויש לכם סופגניות מתוקות וטעימות במינימום של המינימום של עבודה |
המצרכים :10-15 סופגניות קטנות:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים סיר עם שמן עמוק. 2 מערבבים את הקמח התופח והיוגורט עד למרקם יחסית חלק ומעט נוזלי (אם אתם מרגישים שחסרים נוזלים הוסיפו 2 כפות חלב). 3 כשהשמן חם (160 מעלות, למי שיש לו מדחום), מורידים פנימה חתיכות מהבלילה בעזרת שתי כפות. 4 כשהסופגניות מזהיבות הופכים אותן בזהירות בתוך השמן. אם הן נדבקות לתחתית מזיזים אותן בעדינות בעזרת כף ועוזרים להן לעלות למעלה. 5 מוציאים את הסופגניות לצלחת מרופדת בנייר סופג ומפדרים באבקת סוכר. 6 ממיסים שוקולד חלב במיקרוגל, טובלים את הסופגניות בשוקולד ואז בפצפוצים של המעדן. סופגניות משני מרכיבים | צילום: יעל קצב, mako אוכלעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון! |