מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
סופגניות של פעם

לביבות גבינה לבנה 9% של תנובה ורוויון מתוקות

הנה פשרה מהממת בשביל מי שמחכים לחנוכה רק בשביל לטחון סופגניות ומי שהמתינו שנה שלמה ללביבות חמימות: לביבות מתוקות. והן אפילו טעימות גם בלי הריבה

|mako אוכל| פורסם07:05
לביבות גבינה וריוויון מתוקות (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (15 מנות):

  • 1 מיכל (250 גרם) גבינה לבנה 9% של תנובה לבנה 9% או 5%
  • 200 מ"ל רוויון
  • 2 ביצים גודל L
  • 3 כפות (30 גרם) סוכר של סוגת לבן
  • 1 וחצי כוסות (210 גרם) קמח תופח
  • חצי כפית אבקת קינמון
  • כפית מחית/תמצית וניל
  • מעט מלח

לטיגון:

  • שמן או (חמאה (יוצא הכי טוב עם חמאה מובחרת של תנובה

אופן ההכנה:

1טורפים בקערה ביצים עם סוכר של סוגת, מוסיפים גבינה לבנה 9% של תנובה ורוויון ומערבבים היטב. מוסיפים מלח, וניל וקינמון ומערבבים שוב.

2מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים את התערובת בצד ל-10 דקות.

מתכונים לסופגניות

מתכונים ללביבות

3מחממים מעט שמן או (חמאה (יוצא הכי טוב עם חמאה מובחרת של תנובה במחבת, ובעזרת מצקת מניחים על המחבת תלוליות מהתערובת. מטגנים 2 דקות, או עד שבועות קטנות מופיעות - ומיד הופכים ומטגנים עוד כדקה נוספת.

לביבות גבינה וריוויון מתוקות בלי תוספתככה הן נראות לפני המייפל|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

4מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

5מגישים עם אבקת סוכר של סוגת, סירופ מייפל או ריבה.

לביבות גבינה וריוויון מתוקות על מגשלביבות גבינה לבנה 9% של תנובה וריוויון מתוקות על מגש|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
תגיות:לביבות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il