1 טורפים בקערה ביצים עם סוכר, מוסיפים גבינה ורוויון ומערבבים היטב. מוסיפים מלח, וניל וקינמון ומערבבים שוב.
2 מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים את התערובת בצד ל-10 דקות.
מתכונים לסופגניות
מתכונים ללביבות
3 מחממים מעט שמן או חמאה במחבת, ובעזרת מצקת מניחים על המחבת תלוליות מהתערובת. מטגנים 2 דקות, או עד שבועות קטנות מופיעות - ומיד הופכים ומטגנים עוד כדקה נוספת.
ככה הן נראות לפני המייפל | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
4 מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
5 מגישים עם אבקת סוכר, סירופ מייפל או ריבה.
לביבות גבינה וריוויון מתוקות על מגש | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל