1 מגררים בפומפייה קישואים/זוקיני ובצל.
מתכונים לסופגניות
מתכונים ללביבות
2 מעבירים את הירקות המגוררים לקערה ומערבבים עם ביצה, בצל ירוק וקמח.
3 מוסיפים את גבינת הקשקבל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מוסיפים לתערובת מלח ופלפל שחור, מערבבים שוב ומכסים ומעבירים למקרר להתייצבות למשך כ-15-20 דקות.
5 מחממים מעט שמן במחבת רחבה.
6 יוצרים לביבות קטנות מהתערובת ומטגנים כל לביבה 3-4 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות.
7 מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מכירים את הטיפ לטיגון לביבות של שמואל משה?
8 מגישים חם עם קצת יוגורט או צזיקי בצד.