1 מבשלים בסיר חלב ומים עד להרתחה ומוסיפים את הכרובית והג'ינג'ר עד לריכוך. 2. טוחנים את תכולת הסיר במערבל מזון עד שמקבלים עיסה חלקה. 3. חולטים את אפונת השלג בסיר עם מים רותחים למשך עשר שניות ומעבירים לקערה עם מי קרח. 4. מורחים בשמן זית את מדליוני הטונה. 5. מערבבים בקערה קטנה את גרגרי הכוסברה עם מעט פלפל שחור ומלח. את החלק העליון של הטונה טובלים בתערובת התבלינים. 6. צורבים את מדליוני הטונה, (2 דק' בכל צד) על מחבת חמה ומוציאים. 7. שמים באותה המחבת רוטב טריאקי, כף מים ונגיעה של שמן שומשום ומטגנים עד לשלב של קירמול. 8. להגשה, מורחים מהכרובית על צלחת הגשה, מניחים את הטונה, את אפונת השלג ומטפטפים מעט מהרוטב.