1 חותכים פרוסות לחם לקוביות קטנות, מתבלים בשמן זית, מלח גס ופלפל ומכניסים לתנור עד להשחמה.
2 חולטים את העגבניות במים רותחים, מקלפים אותם וחותכים לקוביות קטנות.
3 מוסיפים את הפלפלים ואת כל המרכיבים האחרים ומערבבים היטב.
5 מעבירים בבלנדר, בערך שליש מתכולת הקערה בכל פעם, עד שמתקבלת משחה חלקה. מצננים היטב ומגישים.
6 מרוקנים לחם כפרי איכותי, משחימים אותו בתנור למספר דקות על מנת שייצא קריספי ומוזגים לתוכו את המרק ומפזרים את הקרוטונים.
>> עוד מתכונים של גורמה בפיתה