אופן הכנת הבשר:
1 מחממים מחבת גריל ומטגנים את הבשר עד לסגירה ומעבירים לקערה.
2 במחבת נפרדת מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
3מוסיפים את הפירות היבשים ומתבלים במעט קינמון.
4 מעבירים חצי מהכמות לסיר, מעל מניחים את הצלעות, מתבלים בפלפל שחור ומוסיפים את תערובת הבצל שנותרה.
5מוסיפים זנגוויל, סוכר, אגוז מוסקט, מלח ורבע כוס מים. מרתיחים ומבשלים על להבה קטנה במשך שעתיים.
אופן הכנת האורז:
1 מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים קלות את האורז, מוסיפים את התבלינים ואת המים הרותחים. מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות.
2 במחבת מטגנים קלות את השקדים.
3 שמים את האורז המוכן בכלי הגשה ומפזרים מעל את השקדים הקלופים.
>> עוד מתכונים של גורמה בפיתה