1 שוטפים קלות את הבשר, מייבשים ומפזרים מעט פלפל גרוס.
2 מחממים שמן זית בסיר ומניחים את הבשר לכחצי דקה, עד שהוא משנה מעט את הצבע. הופכים, מחכים שהצבע ישתנה, מוציאים ומניחים בצד.
3 מכניסים לסיר את טבעות הבצל. כשהן שקופות מוסיפים את עלי הדפנה, התימין והפלפל האנגלי. אחרי 2-3 דקות, כשכבר יש ריח של תבלינים, מחזירים את הבשר לסיר.
4 מכסים את הבשר בעגבניות המרוסקות, מוסיפים מלח ופלפל ומחכים לרתיחה על אש גבוהה.
5 מכסים את הסיר, מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומשאירים להתבשל כשעתיים.
6 מגישים עם אורז לבן או תפוחי אדמה אפויים.
>> עוד מתכונים של טעימא