אופן הכנת הבצק:
1 בקערת לישה עם וו גיטרה, לשים יחד את כול מרכיבי הבצק: קמח, ביצים, שמן, שמרים, סוכר, מלח, מים פושרים וגרידת ליים. לאחר לישה ממושכת מעבירים את הבצק לקערה ומתפיחים כשעה.
אופן הכנת המילוי:
1 מערבבים יחד בקערה את כול מרכיבי המילוי: גבינת השמנת, הריקוטה, הסוכר, סוכר הווניל והליים.
2 לאחר הערבוב מקפלים פנימה את הדובדבנים בסירופ.
3 יוצרים כדורי בצק ממולאים בגבינה ומטגנים בשמן עמוק.
אופן ההגשה:
מגישים עם אבקת סוכר מעל כל סופגנייה.
>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה