אופן הכנת ציר העוף:
1 מנקים את העוף ומכניסים את כל הרכיבים לתוך סיר עם המים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים בבעבוע עדין כ- 3 שעות (3/4 שעה בסיר לחץ).
2 מסננים את הנוזלים במסננת דקה והציר מוכן.
אופן הכנת הקניידלך:
1 מקציפים במיקסר את הביצים, מוסיפים את השמן, מים, מלח, אבקת מרק, סודה לשתייה ומקציפים עוד דקה.
2 מוסיפים קמח מצה עד להיווצרות עיסה ומכניסים למקפיא למספר דקות.
3 מרתיחים את מרק העוף.
4 יוצרים קציצות ומחליקים למרק הרותח.
5 מבשלים בבעבוע עדין כרבע שעה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לפסח