1 את נתח ההודו משמנים היטב בשמן זית, וסוגרים במחבת מכל הצדדים עד שצבעו זהוב.
2 מוציאים את הנתח מהמחבת, מתבלים במלח ופלפל מושחים בחרדל ועלי רוזמרין, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות.
3 בינתיים, מחממים במחבת גדולה מעט שמן זית ומטגנים את הכרוב כשלוש דקות.
4 מוסיפים את הסוכר, כפית מלח ואת היין ומקפיצים כשתי דקות או עד שכל הנוזלים מתאדים.
5 מוסיפים את הפקאנים ואת הפטרוזיליה ומורידים מהאש.
6 מוציאים את נתח ההודו מהתנור ונותנים לו מנוחה של 5 דקות לפני הפריסה (הבשר תמיד צריך לנוח לאחר הבישול אחרת כל הנוזלים יברחו). פורסים לעובי הרצוי.
7 מערבבים טחינה גולמית עם מים, שום כתוש, מיץ לימון ואם רוצים גם פטרוזיליה עד לידי בלילה אחידה.
8 במרכז הצלחת מסדרים כמות יפה מהכרוב ומעליו מניחים כמה נתחי רוסט, מעל הכול מטפטפים מעט טחינה וקצת שמן זית.
>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע
//www.mako.co.il/food-daily-recipe