1 בסיר גדול מטגנים בשמן על אש גבוהה את הבצל, הסלרי, השום והגזר עד שנהיה שקוף.
2 מפזרים על הבשר מלח ופלפל שחור ומעסים אותו.
3 מוסיפים לסיר את הבשר השלם וסוגרים אותו מכל צדדיו.
4 בינתיים, חותכים את הפלפל לקוביות קטנות ומוסיפים אותו לסיר עד לריכוכו.
5 מוסיפים את העגבנייה לתבשיל ומתבלים בפפריקה מתוקה וחריפה.
6 מוסיפים לסיר מים רותחים עד לגובה 1/3 הבשר.
7 מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה לפחות 2.5 שעות.
8 הופכים את הבשר מידי חצי שעה ומוודאים שיש כמות מספקת של נוזלים.
9 מכבים את האש. מוציאים את הבשר מהסיר ומחכים שיצטנן. בינתיים טועמים את התיבול ומתקנים על פי הצורך.
10 חותכים את הבשר לפרוסות דקות ומחזירים לסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים לעוד חצי שעה לאיחוד טעמים.
פירה תפוחי אדמה
1 מבשלים תפוחי אדמה ללא קליפתם.
2 מרסקים, מתבלים במלח, פלפל לבן ומעט אגוז מוסקט.