אופן ההכנה לתערובת הבשר:
1 קוצצים במעבד מזון את תפוח האדמה, בצל, שום ופרוסת החלה. מוסיפים את הפטרוזיליה וממשיכים לקצץ.
2 מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את הבשר הטחון, הביצה, המלח והפלפל השחור, שמן הקנולה וקצת מים. מערבבים הכול היטב. נותנים לעיסה לנוח.
הכנת הארטישוק:
1 חולטים דקה את הארטישוק הקפוא במים רותחים עם מעט מיץ לימון.
2 לוקחים את לבבות הארטישוק, ממלאים בעיסה ויוצרים קציצה.
3 טובלים את הקציצה בקמח ואחר כך בביצה טרופה.
4 מטגנים במעט שמן כשהבשר לכיוון מטה. מחכים להשחמה קלה ולא הופכים.
5 בסיר רחב שמים מעט מים, ראש סלרי, פלפל אדום קצוץ, פלפל שחור וקורט מלח. מחכים לרתיחה.
6 מכניסים לסיר את לבבות הארטישוק ומבשלים באש נמוכה עד להכנה (כשעה).
>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע
//www.mako.co.il/food-daily-recipe