הטורט:
1 מקציפים את החלבון במיקסר עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
2. בקערה נפרדת מערבבים את החלמון עם השמן.
3. כאשר הקצף יציב מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום, ומוסיפים את החלמון עם השמן לקצף.
4. מוסיפים באיטיות את הקמח ומערבבים בתנועות עטיפה (קיפול).
5. מחממים תנור לחום 180 מעלות. יוצקים את הבלילה לתבנית (קוטר 28 ס"מ) ומכניסים לתנור לאפייה של 30-45 דקות.
הסירופ:
1 בסיר קטן שמים את הקוניאק, המים והסוכר. מביאים לרתיחה ולצמצום, מכבים את האש ומניחים לסירופ להתקרר.
הקצפת:
1 מקציפים את השמנת המתוקה עם 3 כפות סוכר במיקסר ידני עד לקבלת קצפת יציבה.
בניית העוגה:
1 חוצים את הטורט באמצע, הופכים, מטפטפים בעזרת היד על העוגה מהסירופ שהכנו, מורחים מריבת התות, וכך על שני החצאים.
2. מערבבים חלק מהתותים עם הקצפת ושמים את התערובת על חצי מהטורט. מכסים בעזרת החצי השני.
3. בעזרת לקקן מכסים בקצפת את הטורט, ומקשטים לפי הטעם בעזרת התותים שנשארו (כשמסדרים את פרוסות התותים צריך לשים לב שהקצה של התות מופנה כלפי פנים העוגה והחלק הרחב כלפי חוץ).
4. יוצרים מסביב לעוגה שורה עליונה ושורה תחתונה של פרוסות תותים.
5.מברישים במעט מהריבה המומסת את התותים המונחים על העוגה ומכניסים לשעתיים למקרר.