1 מטגנים את הבצל בסיר עד להזהבה.
2 מוסיפים בהדרגה את האפונה, השמיר, גבעול הכרפס, הכרכום, הפלפל הלבן, מרק העוף, מלח לפי הצורך ואת הסוכר. מוסיפים 2 כוסות מים. מרתיחים וסוגרים את הסיר.
3 מכינים אורז לבן לפי הוראות היצרן. לאחר שהוא מוכן ומצונן מעט, מוסיפים את הביצה והקמח, ליצור מעין בצק אורז.
4 את הבשר, מערבבים בקערה עם תבלין הקציצות, 1/3 כוס מים, מעט שמן ומלח לפי הצורך.
5 בינתיים, לוקחים כדור אורז (יש לעבוד בידיים רטובות) פותחים אותו מניחים במרכז כדור של תערובת הבשר וסוגרים. מכניסים לסיר עם האפונה. לא לגעת בקציצה עד שהיא מתקשה. עכשיו מפזרים את עלי הכרפס.
6 לתת לתבשיל להתבשל על להבה בנונית כ 20-25 דקות.