1 מקציפים את החלבונים במיקסר במהירות הכי גבוהה, כשמתחיל להיווצר קצף, מוסיפים בהדרגה את הסוכר. ממשיכים להקציף 5 דק' עד שהקצף יציב וחזק. בשלב זה מוסיפים את התמצית הוניל והחומץ, ממשיכים להקציף עוד דקה. 2. על גבי צלחת עגולה רחבה (קוטר 26) מזליפים את הקצף ויוצרים מעין פירמידה, בשלב ראשון מזליפים על כל בסיס הצלחת (נשיקות קטנות צמודות אחת לשנייה) אח"כ מזליפים במעגל החיצוני בלבד כמות פחותה של נשיקות וכך הלאה. אמורה להיווצר מעין "אמבטיה" יפה. 3. מכניסים לתנור שחומם ל- 140 מעלות למשך 40 דק'. 4. בינתיים, מכניסים לסיר קטן את כל מרכיבי הקרם ומערבבים היטב עד שלא יהיו גושים. מניחים את הסיר על אש נמוכה, ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד. כשמגיע לרתיחה, מכבים את האש. לצנן. 5. מקציפים מיכל שמנת מתוקה עם כף סוכר. 6. מקפלים את הקצפת עם קרם התותים המצונן. 7. מוזגים את הקרם לתוך העוגה (הצוננת) מקשטים בפלחי תותים. שומרים בקירור לפחות שעה לפיני ההגשה.