חזה עוף ממולא בטטות, בצל וקינמוןמילוי בטטות מתקתק ונפלא שמשדרג את חזה העוף ומספק לכם הפתעה בכל ביס![]()
צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים
|
המצרכים (3 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:המלית: 1 מטגנים את הבצל הסגול והשום בשמן זית. 2 סוחטים היטב את הנוזלים מהבטטה כדי שלא תהיה רכרוכית. 3 מוסיפים למחבת את הבטטה והקינמון. 4 אחרי ההזהבה מוסיפים סילאן, מלח ופלפל ומערבבים. משאירים להתקרר. העוף: 1 עושים כיס בחזה עוף נקי משומן, וממלאים בתערובת הקרה. 2 מגלגלים על ניילון נצמד למעין רול וקושרים. 3 מרתיחים מים בסיר, וכדי לחסוך בטיגון מבשלים את העוף עד שנהיה לבן בערך 5 דק'. 4 כשהעוף המבושל מתקרר טובלים בקמח, ביצה ופירורי פנקו, ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. 5 מרססים ספריי שמן ומכניסים לתנור על 180 מעלות עד השחמה. 6 חותכים את הגזר, הקולרבי, הפלפלים והגמבה לג'וליאנים, מקפיצים עם שמן זית ושום, ומסדרים על הצלחת. 7 חותכים את העוף, ומניחים על מצע הירקות.
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|