המלית:
1 מטגנים את הבצל הסגול והשום בשמן זית.
2 סוחטים היטב את הנוזלים מהבטטה כדי שלא תהיה רכרוכית.
3 מוסיפים למחבת את הבטטה והקינמון.
4 אחרי ההזהבה מוסיפים סילאן, מלח ופלפל ומערבבים. משאירים להתקרר.
העוף:
1 עושים כיס בחזה עוף נקי משומן, וממלאים בתערובת הקרה.
2 מגלגלים על ניילון נצמד למעין רול וקושרים.
3 מרתיחים מים בסיר, וכדי לחסוך בטיגון מבשלים את העוף עד שנהיה לבן בערך 5 דק'.
4 כשהעוף המבושל מתקרר טובלים בקמח, ביצה ופירורי פנקו, ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
5 מרססים ספריי שמן ומכניסים לתנור על 180 מעלות עד השחמה.
6 חותכים את הגזר, הקולרבי, הפלפלים והגמבה לג'וליאנים, מקפיצים עם שמן זית ושום, ומסדרים על הצלחת.
7 חותכים את העוף, ומניחים על מצע הירקות.