הכנת האורז
1 מכניסים את האורז לסיר. 2. מוסיפים את שמן הקנולה והמים (על כל כוס אורז כוס וחצי מים). 3. מכסים את הסיר ולאחר 20 דקות של רתיחה, פותחים את הסיר למשך 5 שניות וסוגרים אותו למשך 5 דקות נוספות.
הכנת התבשיל
1 מחממים שמן שומשום במחבת, פורסים את השומר והשום לפרוסות, ומוסיפים למחבת (רצוי מחבת שאפשר להכניס לתנור). 2. מוסיפים את חלב הקוקוס, מתבלים במלח, פלפל, כורכום וכוכב אניס. 3. מוסיפים את העוף לתבשיל, ממליחים ומפלפלים את העוף. 4. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-45 דקות (אם אין מחבת שיכולה להיכנס לתנור יש לעביר את התבשיל לתבנית פיירקס).