אופן ההכנה:
1 מבשלים את הכרישה בסיר עם מים ומעט מלח עד לריכוך, בערך כשעה.
2 מעבירים לקערה את הכרישה וסוחטים היטב את הנוזלים מהכרישה.
3 מוסיפים לכרישה את הבשר הטחון, פרורי המצה, אגוז המוסקט ומעט מלח ופלפל, מערבבים היטב ויוצרים קציצות שטוחות.
4 מטגנים בשכבת שמן יפה עד להזהבה משני הצדדים.
5 סופגים את השמן מהקציצות ומעבירים לצלחת.
6 להגשה: מסדרים את הקציצות בצלחת ובוזקים מעט טחינה מעל.
הכנת הטחינה:
1 טוחנים ומערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון ומעבירים לקערה שקופה.