הכנת הצ'אטני אגסים 1 שופכים לסיר קטן את החומץ, את מיץ התפוזים, צימוקים, סוכר, ג'ינג'ר, קליפת תפוז, פלפל אדום חריף, מקל קינמון, מעט מלח, מעט פלפל. מערבבים. 2. מוסיפים את הבצל, העגבניות ומחכים לרתיחה. לאחר מכן מבשלים כשעה עד לסמיכות כשל ריבה.
הכנת ההמבורגר |1 לערבב את העוף, בצל סגול, שום, ג'ינג'ר, תירס, בצל ירוק, פטרוזיליה, פרורי לחם, ביצים, מלח ופלפל לפי הטעם. עד לתערובת אחידה. 2. לקחת טבעת המבורגרים ולמלא אותה בתערובת העוף. 3. לחמם מראש מחבת פסים, ולמרוח אותה במעט שמן 4. להניח את הטבעת עם התערובת על המחבת ובזהירות לשלוף את הטבעת. 5. לחכות להשחמה ולהפוך. למרוח את ההמבורגרים במעט שמן זית. 6. להעביר את ההמבורגרים לתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני ל-5 דקות. 7. הרכבת המנה: להניח ערימת צ'אטני במרכז הצלחת, עליה להניח המבורגר, לפזר מעט מלח גס ולקשט בעלי בצל ירוק.