אופן הכנת המילוי:
1 מטגנים את שיני השום הכתושות במעט שמן זית מוסיפים מיד את הבשר הטחון. כשהבשר מטוגן מוסיפים את הביצים המקושקשות, את הכמון, המלח, הפלפל, פלפל שאטה, ומטגנים הכול לתערובת אחידה וטעימה. מוציאים ומקררים מעט.
2 טוחנים את התערובת במעבד מזון לעיסה טחונה היטב.
3 ממלאים את העוף בתערובת, דוחסים פנימה עד שכל העוף מלא. סוגרים את הפתח בעזרת קיסמים.
אופן הכנת המרינדה:
1 טוחנים היטב במעבד מזון לתערובת חלקה ונעימה פטרוזיליה, נענע, כוסברה, בזיליקום, תימין, שמן זית, פלפל, לימון, כמון ושום.
2 יוצקים את התערובת על העוף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך שעה וחצי עד שעתיים.
אופן ההגשה:
פורסים את העוף לחתיכות ומגישים.
>> כל המתכונים לראש השנה