1 מתחילים עם השניצלים: מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל.
2 טורפים בקערה את הביצים, התימין והחרדל.
3 מניחים בשתי צלחות נפרדות את הקמח ואת פירורי הלחם.
4 מחממים מחבת עם שמן עמוק, טובלים את חזה העוף בקמח, לאחר מכן בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם, לציפוי. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.
5 מכינים את הרוטב: מטגנים בשמן הזית את השום והאורגנו. לפני שהשום מזהיב מוסיפים את העגבניות.
6 מבשלים את הרוטב על אש נמוכה, עד שהעגבניות מתפרקות ונמסות (ניתן לטחון לרוטב עגבניות חלק בעזרת הבלנדר או להשאיר כרוטב עגבניות גס). מתבלים.
7 מחממים תנור ל-180 מעלות.
מנה שקופידון רקח | צילום:
אפיק גבאי, mako אוכל
8 יוצקים לתבנית חסינת חום את הרוטב, מסדרים עליו את השניצלים, עליהם מפזרים את המוצרלה ולבסוף מסדרים את פרוסות הפפרוני.
9 מכניסים לתנור ל-8-10 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומזהיבה.