1 קולים את הלחמניות 3-4 דקות בחום גבוה כשפנים הלחמנייה מופנה כלפי מקור החום ומניחים בצד. 2. יוצרים קציצות מהבשר הטחון, ומניחים בצד. 3. חותכים את הירקות. 4. מוסיפים למחבת גריל חמה 1-2 כפית שמן ומחכים מעט עד שהוא חם מאד. 5. מחליקים קציצה ומייד אחריה את השנייה. מקפידים על רווח נאה ביניהן. צולים 2 דקות, הופכים, צולים עוד 2 דקות כדי לאטום את הבשר ואז מנמיכים את הלהבה. 6. בינתיים, מכינים ביצת עין. 7. מניחים את שני חצאי הלחמנייה בצלחת, ואת הקציצה בצד. מסדרים את כל התוספות בצד, או במגש נפרד.